Gyárlátogatás a DR. DULOVICS DEZSŐ JUNIOR SZIMPÓZIUM 2017 díjazottaival

 

frankenmarktFrankenmarkti gyár és raktárbázis

 

 

Magyar Víz- és Szennyvíztechnikai Szövetség nagy sikerű DR. DULOVICS DEZSŐ JUNIOR SZIMPÓZIUM 2017 rendezvényt támogatva a díjazottak 4 napos szakmai kiránduláson vettek részt a   HAWLE Ausztriai (Vöcklabruck, Frankenmarkt) és Németországi (Freilassing) gyártóegységeiben.

 

 

A 4 napos szakmai kirándulás során a díjazott fiatal szakemberberek betekintést nyertek a HAWLE gyártási technológiák rejtelmeibe, melyekkel az ivóvíz és szennyvíz szolgáltatás biztosításához nélkülözhetetlen prémium kategóriás szerelvényeket állítjuk elő.

A résztvevők számára maradandó élményt jelentett, hogy most már nem csak tankönyvekből és katalógusokból ismerhetik a szerelvényeket és azok gyártási technológiáit, hanem közvetlenül feltárult számukra, kézzelfogható közelségben a gyártás teljes folyamata.

 

 

 

frankenmarkt bemutatoteremFrankenmarkt bemutatóterem

 
var

Salzburgi vár

A szakmai kirándulás keretében alkalom nyilt Salzburg város érdekességeit is megtekinteni mint a Red Bull Hangar-7–et ahol különféle repülő és autócsodák vannak kiállítva, valamint megcsodálni a környék szépségeit is, fogaskerekűvel feljutottak a Salzburgi várba és megtekintették Salzburg város festői látképét.
   

 

Frankenmarkti gyár és raktárbázis

Nyitvatartási idő:

Hétfőtől - Csütörtökig: 7:30 -15:30
Pénteken: 7:30 - 12:00

Hawle Szerelvénygyártó és Forgalmazó Kft.

Cím: 2000 Szentendre, Dobogóköi út 5. 
Postacím: 2001 Szentendre, Pf. 82

Telefon: (26) 501-501 Fax: (26) 501-502 
E-mail: info@hawle.hu

Hawle h8 tűzcsap információk

hawle h8hazai termék

 

Szerviz igény
1000 karakter
1000 karakter