fc

Idén is jelen voltunk az MNV remek szervezésű és hangulatú foci kupán és családi napon ahol 30 focicsapat, és 15 főzőcsapat versengett egymással a legjobb helyezésér.

Az esemény fővédnöke Szivek Norbert, az MNV vezérigazgatója volt.

 

focikupa1

 

A verseny legjobb eredményei:

Foci Kupa:

I. DAKK - Dél-alföldi közlekedési központ Zrt.

II. TRV - Tiszamenti regionális Vízművek Zrt.

III. DRV - Dunántúli Regionális Vízmű Zrt.

IV. Volánbusz Zrt. 

Főzőverseny:

I. ATEV Zrt. Solt

II. ÉRV - Északmagyarországi regionális Vízművek Zrt.

III. ATEV Zrt. Hódmezővásárhely

Gratulálunk a szervezőknek és minden csaptank, kiváló hangulatú, színvonalas rendezvényben volt részünk.

focikupa2
   

 

frankenmarktFrankenmarkti gyár és raktárbázis

 

 

Magyar Víz- és Szennyvíztechnikai Szövetség nagy sikerű DR. DULOVICS DEZSŐ JUNIOR SZIMPÓZIUM 2017 rendezvényt támogatva a díjazottak 4 napos szakmai kiránduláson vettek részt a   HAWLE Ausztriai (Vöcklabruck, Frankenmarkt) és Németországi (Freilassing) gyártóegységeiben.

 

 

A 4 napos szakmai kirándulás során a díjazott fiatal szakemberberek betekintést nyertek a HAWLE gyártási technológiák rejtelmeibe, melyekkel az ivóvíz és szennyvíz szolgáltatás biztosításához nélkülözhetetlen prémium kategóriás szerelvényeket állítjuk elő.

A résztvevők számára maradandó élményt jelentett, hogy most már nem csak tankönyvekből és katalógusokból ismerhetik a szerelvényeket és azok gyártási technológiáit, hanem közvetlenül feltárult számukra, kézzelfogható közelségben a gyártás teljes folyamata.

 

 

 

frankenmarkt bemutatoteremFrankenmarkt bemutatóterem

 
var

Salzburgi vár

A szakmai kirándulás keretében alkalom nyilt Salzburg város érdekességeit is megtekinteni mint a Red Bull Hangar-7–et ahol különféle repülő és autócsodák vannak kiállítva, valamint megcsodálni a környék szépségeit is, fogaskerekűvel feljutottak a Salzburgi várba és megtekintették Salzburg város festői látképét.
   

 

Frankenmarkti gyár és raktárbázis

Nagy örömünkre szolgál, hogy 2017-ben is támogathattuk a Víz Világnapján megrendezett MASZESZ Magyar Víz- és Szennyvíztechnikai Szövetség nagy sikerűDR. DULOVICS DEZSŐ JUNIOR SZIMPÓZIUM 2017 rendezvényét.

Az rendezvény kiváló lehetőséget biztosít, hogy a vízellátás, csatornázás, szennyvíztisztítás, vagy a települési vízgazdál­kodás egyéb területén üzemeltetői-, tervezői-és/vagy tudományos tevékenységet folytató fiatal szakemberek megmutathassák kutatásaikat, látásmódjuk és újszerű ötleteik.

Támogatásunk keretében a díjazottak 4 napos szakmai kiránduláson vehetnek részt a HAWLE gyártóegységeiben Ausztriában (Vöcklabruck, Frankenmarkt) és Németországban (Freilassing).

Az rendezvényről további részleteket olvashat a MASZESZ Hírcsatorna kiadványában:

http://www.maszesz.hu/aktivitasaink/kiadvanyaink/hircsatorna-2017-2-lapszam

 

maszesz

jsz

 

 

Az idei évben is rendkívül színvonalas körülmények között került megrendezésre a Víz Világnapja alkalmából rendezett gálaeset, melyet a Hawle Kft. arany fokozatú támogatóként szponzorált.

A gálaesten számos kitüntetés került átadásra a Viziközmű ágazatban kiemelkedő eredményeket elért szakembereknek.

Ezúton gratulálunk valamennyi kitüntetettnek.

galaest

 

A gálaestről további részleteket olvashat az alábbi linken:

http://www.maviz.org/hirek/a_viz_vilagnapja_alkalmabol_a_magyar_vizikozmu_szovetseg_kitunteteseket_adomanyozott

ws

2016 november 28-30. között került Budapesten megrendezésre a Budapesti Víz Világtalálkozó 2016 (Budapest Water Summit 2016)

A 3 napos eseményen 17 országból csaknem 1800 résztvevő vett részt. A világtalálkozón állam- és kormányfők, miniszterek, nemzetközi szervezetek magas rangú tisztviselői, az üzleti és tudományos élet szereplői, valamint a civil társadalom képviselői vitatták meg a víz, szanitáció (szennyvízkezelés) és fenntartható vízgazdálkodás legjelentősebb kérdéseit. A rendezvény fővédnöke Áder János köztársasági elnök volt. A Budapesti víz világtalálkozó 2016 mottója: A víz összeköt.

ws1 ws2

 

Ezen a Nemzeti és Világviszonylatban is fontos eseményen a HAWLE Szerelvénygyártó és Forgalmazó Kft. mint a legjelentősebb Magyarországi exportképes szerelvénygyártó saját standdal állt ki, ezzel is támogatva a szervezők törekvéseit, a vízkincs megőrzését.

 

 

Külön megtiszteltetés volt, hogy Áder János köztársasági elnökünk és a Haranghy Csaba a Fővárosi Vízművek vezérigazgatója közösen látogatták meg a kiállításon standunkat.

Köszönjük az elismerő szavaikat!

 

 

Az eseményről további érdekességeket tudhat meg az alábbi linken:

https://www.budapestwatersummit.hu/

szereloverseny1 szereloverseny2

2016.09.28-29.-én Lentiben a Magyar Viziközmű Szövetség a Zalavíz Zrt-vel közös szervezésben megrendezte a XV. Országos Viziközmű Szerelőversenyt, melyet a Hawle Kft. kiváló minőségű „h8” típusú földfeletti kitörésbiztos tűzcsapok rendelkezésre bocsátásával támogatott.

A versenyző csapatok kiváló eredményt értek el a szervezők által kitűzött karbantartási feladatokban.

Örömünkre szolgál, hogy a résztvevők elégedettek voltak a szentendrei gyárunkban készült „h8” tűzcsapjainkkal.

Ezúton is gratulálunk a versenyen részt vett valamennyi csapatnak!

A verseny első három helyezettje:

  1. Fejérvíz Zrt.
  2. Érd és Térsége Víziközmű Szolgáltató Kft.
  3. Északdunántúli Vízmű Zrt.

logoÖrömmel értesítünk mindenkit, hogy megújult weboldalunk. Friss információkkal, átlátható termékleírásokkal és kibővült kereséssel várjuk minden kedves érdeklődőnket!

Ezennel kérünk minden új és visszatérő látogatót, hogy írja meg véleményét az oldalról. Várjuk a javaslatokat is, melyek alapján tovább tudunk gondolkozni és fejleszteni, mind a weboldal megjelenésében, mind társaságunk szolgáltatásaiban.

 

Reméjlük, minél több meglévő és leendő partnerünk tetszését ugyanúgy elnyeri az újraformálódott webportálunk, mint a magunkét! 

http://videotar.mtv.hu/Videok/2013/09/04/21/Magyar_Termek_Nagydij__tizenhatodszor.aspx

Tisztelt Partnerünk!
 

Örömmel és büszkén tájékoztatjuk, hogy h8 típusú tűzcsap termékcsaládunk és a hozzá kapcsolódó komplex szolgáltatás (karbantartás, szerviz, vízhozammérés, alkatrészellátás) elnyerte a MAGYAR TERMÉK NAGYDÍJ® kitüntető címet! A díj átvételére szeptember 4.-én az Országház Felsőházi Termében került sor. 

Nyitvatartási idő:

Hétfőtől - Csütörtökig: 7:30 -15:30
Pénteken: 7:30 - 12:00

Hawle Szerelvénygyártó és Forgalmazó Kft.

Cím: 2000 Szentendre, Dobogóköi út 5. 
Postacím: 2001 Szentendre, Pf. 82

Telefon: (26) 501-501 Fax: (26) 501-502 
E-mail: info@hawle.hu

Hawle h8 tűzcsap információk

hawle h8hazai termék

 

Szerviz igény
1000 karakter
1000 karakter